Zanggroep"De Credo Singers"

 

 

 

   
memoriam   

nieuws

Even voorstellen: onze nieuwe dirigent.
We kijken terug op een indrukwekkend Credo jaar. Een jaar waarin we hebben mogen genieten van optredens als de medewerking aan de trouwdienst van de dochter van twee van onze koorleden. Een prachtige huwelijksviering met een stralend bruidspaar als middelpunt.
Ook hebben we samen met de koren Join’s Meeting en Feel Good een benefiet(s)concert gehouden in de kantine van het Wiringherlant ten bate van de Alp d’HuZes. Fantastisch om de koren apart,maar ook samen te horen zingen. Dit alles om Team Touw 2.0, het fietsteam waarin onder andere een koorlid van ons mee de berg op fietste, te steunen en te sponsoren.
Ons moeilijkste optreden was bij het afscheid van onze vriend en dirigent Dirk Aalbers. Wat was het fijn dat wij dit samen konden doen met Jenneke Oomen. Wij zijn dankbaar dat zij ons het afgelopen seizoen heeft bijgestaan door met ons te repeteren en te dirigeren, telkens wanneer dit nodig bleek.

In september zijn we druk op zoek gegaan naar een nieuwe dirigent. Wij zijn blij dat wij u kunnen meedelen dat wij in Judith Wognum een nieuwe dirigent gevonden hebben.

Op zondag 18 maart hebben wij onze eerste uitvoering met Judith. Bent u nieuwsgierig?Kom dan naar de kerkdienst in de Heilig Hart van Jezus kerk. De dienst begint om 10.00 uur. Middenweg 541 1704 BE De Noord Heerhugowaard
   
                                                                      

Kaasactie 2018

Op zaterdag 6 oktober(in Wieringerwerf en Middenmeer) en maandag 8 oktober( in Slootdorp)  staat onze jaarlijkse kaasactie op de agenda.

Ook dit jaar hopen we er weer een groot succes van te maken. Wij zijn zeer blij met alle mensen die bij ons een kaasje kopen omdat ze het gewoon lekker vinden, of om ons als koor financieel te onder steunen.

Inmiddels  verkopen we al  14 verschillendesoortenkaas: blank, rode kruiden, groene kruiden, tuinkruiden, knoflook, komijn, brandnetel, peper-mosterd, sambal, pesto, honing-klaver, fenegriek, truffel en bieslook-paprika.

Vanaf begin september kunnen de kaasjes al besteld worden bij koorleden of telefonisch bij Anja van der Kooi 0227 581201.

                                                                                      

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

                                                            

 

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Web site contents Copyright Credo Singers 2012, All rights reserved.
Website templates